Kom igång med din webshop

Här listas de vanligaste inställningarna man behöver göra för att komma igång.

1. Fortus skapar upp din webshop och och du får inloggningsuppgifter till din epost.
  2. Logga sedan in på admin.fortusinternational.com och följ stegen nedan.

TIPS! Följ den interaktiva systemguiden som ger dig en bra start och en genomgång av hur webshopen fungerar.

Gör dina inställningar

I Support > Webshop > Inställningar framgår allt du behöver göra för att göra de specifika inställningarna för att aktivera din e-handel.

Ladda in produkter

1. Gå till Support > Fortus Administration och följ instruktionerna.
  2. Kontrollera om du behöver ytterligare skrivare för att skriva ut fraktetiketter.
  3. Glöm inte att se över ev. fraktavtal som du kan behöva för att skicka paketen till kunderna, en bra partner att besöka är Fraktsystem.se som tillhandahåller konkurrenseffektiva frakttjänster via DHL samt UPS.

Finns det redan produkter

Om du redan har laddat in produkter i systemet t.ex. om du sedan tidigare har aktiva kassor bör du nu ha en komplett webbutik.

1. Kontrollera om du behöver ytterligare skrivare för att skriva ut fraktetiketter.
  2. Glöm inte att se över ev. fraktavtal som du kan behöva för att skicka paketen till kunderna, en bra partner att besöka är Fraktsystem.se som tillhandahåller konkurrenseffektiva frakttjänster via DHL samt UPS.